Kvindemodens traditionsrige midtpunkt i Hørsholm

Moden skifter, men Svend E i Hørsholm Midtpunkt består – og følger med tiden

snart 50 år har Svend E i Hørsholm Midtpunkt været det naturlige valg for Hørsholms kræsne, voksne kvinder, der værdsætter kvalitet, god personlig service og rådgivning fra et erfarent personale.

“Det betyder meget for kunderne, at de kan få hjælp til at finde det tøj, der passer dem bedst. Nogle kunder har en bestemt stil, og de ved, at de kan finde alt, hvad de har brug for hos os. Andre er mere søgende og åbne over for nye idéer og trends, og de er glade for, at vi ud over alle de klassiske mærker også køber nye trends og stilarter hjem fra sæson til sæson.” Siger indehaver af Svend E i Hørsholm, Meta Frerksen.

Svend E i Hørsholm har siden 2014 været sidste butik i den hæderkronet modekoncern, der blev startet af Svend E. Ellegaard i 1946 og på sit højeste talte otte forretninger i København og omegn.

Meta Frerksen startede som elev i Svend E i Ballerup i 1978. I 1982 blev hun butikschef i Svend E på Strøget i København, og fra 1985 til 1994 rejste hun i Europa og Østen som indkøber. I 1994 vendte hun tilbage og blev butikschef i Svend E forretningen i Hørsholm Midtpunkt, som hun i 2007 købte af Svend E. Ellegaards datter Marian E. Asmus, som desværre måtte sælge på grund af sygdom.

“Det kan godt være, at vi nu er den sidste Svend E forretning. Til gengæld vil vi eksistere i mange år endnu. I november 2016 kunne vi fejre fejre Svend E’s 70 års jubilæum” slår Meta Frerksen fast.

 

Klassisk og sprælsk
Svend E’s udvalg spænder lige fra det klassiske til det mere sprælske.

“Både kvinder med en afdæmpet stil og kvinder med en kant og personlighed kan finde noget her. Vores udvalg er derfor meget bredt, og som moden har udviklet sig, er det blevet endnu mere udfordrende og spændende at købe ind og sammesætte butikkens sortiment. I dag er der ikke alder på tøj, idag er man mere en type. Før i tiden købte man tøj ind efter alder, men idag er det mere almindeligt at mikse tøjet og blande stilarterne. Vores dygtige medarbejdere får virkelig mulighed for at bruge deres erfaring og viden til at hjælpe kunderne med at sætte nye outfits sammen på spændende måder. Dette giver os en afvekslende hverdag, og vi bestræber os på at yde den bedste service til vores kunder, der gør vores arbejde til en fornøjelse.” siger Meta Frerksen.