Handelsbetingelser

Velkommen til Svend E. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser.
Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos svende.eu.

GENERELT
Vi sender alle varer som pakkepost med Post Danmark, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Post Danmark med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. svende.eu er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

LEVERINGSTID
Hos svende.eu bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afgivet før kl. 11 på en hverdag afsendes samme dag. Ordre afgivet efter kl. 11 på en hverdag eller på en lørdag eller en Helligdag afsendes den førstkommende hverdag. Hvis varen mod forventning ikke er på lager får du besked inden for 24 timer. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark kan svende.eu ikke drages til ansvar. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage.

FORSENDELSE I DANMARK
Dine køb sendes fragt frit hvis beløbet overstiger 500,- kr. ellers tillægges et gebyr på 50,- til dækning af forsendelsesomkostninger med Post Danmark. Alle pakker sendes som en forsikret pakke.

RETURRET
svende.eu yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne samt eventuel emballage skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Det er også muligt at returnere eller bytte i den fysiske butik i Hørsholm Midtpunkt, her er det vigtigt at huske at medbringe kvitteringen.

RETURNERING AF GAVER
Hvis du har modtaget en gave, der er købt hos svende.eu og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen samt de fornødne leveringsomkostninger og få den tilsendt i stedet for. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis eller et gavekort og bruge det, når det passer dig inden for 2 år. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven i første omgang.

REKLAMATIONER
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Svend E Hørsholm på telefon 45 86 89 89.

Svende.eu dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelsen med en reklamation.

BETALING
Hos svende.eu kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, MASTERCARD og VISA/Electron.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos svende.eu er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

SIKKERHED
Sikkerheden hos svende.eu  er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er således kun Nets, der har adgang til dine data. Ingen uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Svende.eu er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

VIRKSOMHEDSDATA
Svend E Hørsholm ApS
Hørsholm midtpunkt 36
2970 Hørsholm
Tel +45 45 86 89 89
CVR-nr. 30195566
svende@svende.eu